Interieurontwerper

Interieurontwerper

Interieurontwerper

Vanuit studio Nieuw Amsterdams Ontwerp ontwerpt Onno van Dodewaard interieur, meubels, keukens en bedrijfsinrichtingen. Na zijn studie Industrieel Ontwerpen heeft Onno enkele jaren als ontwerper gewerkt bij ontwerpbureau Fabrique. Omdat zijn aandacht steeds meer uitging naar het vakgebied van de meubelontwerper en de interieurontwerper is hij zich gaan specialiseren in interieur- en meubelontwerp. 

In de loop der jaren heb ik een eigen stijlgevoel ontwikkeld. In m'n portfolio kun je zien dat ik aansluiting zoek bij de omgeving waarin het project speelt en tijdloos en modern werk.

Hij vindt het erg leuk om in samenspraak met de klant een ontwerp te maken. Door zijn meubelmakersopleiding en de beschikking over een moderne werkplaats kan hij een ontwerp zelf vervaardigen.

 

Het ontwerpproces

Om een optimaal resultaat te bereiken is het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt. 

Aanvankelijk wordt de klant thuis bezocht en worden ideeën besproken en maten opgenomen. Door het gebruik van 3D visualisatie en voorbeeldstalen wordt daarna een zo tastbaar mogelijk ontwerp geschetst. De 3D schetsen worden al dan niet in omgeving geplaatst zodat onderlinge verhoudingen zichtbaar worden. Door dit aan te vullen met stalen uit de werkplaats ontstaat er ook een beeld van structuur, afwerking en kleur.

Tijdens het vervaardigen is de klant vervolgens welkom op de werkplaats zodat de voortgang gevolgd kan worden. Er ontstaat op deze manier ruimte voor verbeteringen als gevolg van voortschrijdend inzicht.

Neem dan contact op voor een informatief gesprek en voor een vrijblijvende offerte. 
Interieurontwerp kantine met lange cafébank en tafels

keukenontwerp

interieurontwerp proeverij