Meubelmaker

Meubelmaker

Duurzame meubelmaker

Meubelmaker Nieuw Amsterdams Ontwerp is een modern bedrijf waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. De drijvende kracht achter het bedrijf wordt gevormd door Onno van Dodewaard. Na het afronden van de opleiding tot meubelmaker heeft Onno een uitgebreid portfolio opgebouwd met mooie projecten. 

Voor ons is een project pas klaar als alle puntjes op de i staan. Voor alle meubels geldt een garantie van 5 jaar, maar we vinden dat je bij normaal gebruik 10 jaar geen omkijken hoeft te hebben.

De lange garantie kan worden geboden door het leveren maatwerk op de millimeter en het gebruik hoogwaardige materialen. Je vindt bij ons dus geen spaanplaat, maar alleen zeer duurzame en kwalitatief hoogwaardige merken en materialen zoals ecoplex, bamboe en RVS.

 

Moderne werkplaats

Samen met andere meubelmakers, metaalbewerkers en ontwerpers huist het bedrijf in een ruime en goed uitgeruste werkplaats bij de Amsterdamse houthavens. In de omgeving bevinden zich verschillende houtleveranciers, je kan gerust zeggen dat het hout van direct van de bron betrokken wordt.

Doordat de werkplaats  bedrijven met verschillende specialisaties huisvest is er veel mankracht, kunde en know-how aanwezig. Er wordt veel samengewerkt bij grotere en specialistische projecten. De aanwezige metaalbewerker is bijvoorbeeld de huisleverancier van alle metalen onderdelen. Het coöperatieve karakter van de meubelmakerij betekent ook dat er beschikt kan worden over een uitgebreid en modern machinepark.

 

Kleine en grote projecten

Voor de klant biedt de coöperatieve formule alleen maar voordelen. Voor kleine en grote projecten kan er altijd een hoogwaardige kwaliteit geleverd worden - tegen een interessant tarief.

Wil je meubels laten maken, neem dan contact voor een vrijblijvende offerte.  Kijk op de pagina meubels op maat voor voorbeelden van mijn werk. Als je interesse hebt in het thema duurzaam wonen, leven en bouwen dan kun je ook mijn linkpagina bekijken.
meubelmaker Nieuw Amsterdams Ontwerp - de werkplaats

meubelmaker aan het werk bij de klant thuis

meubelmaker - aan het werk met de zaag