Nieuw Amsterdams Ontwerp

Studio Nieuw Amsterdams Ontwerp is in 2004 opgericht door Onno van Dodewaard

Onno van Dodewaard ontwerpt en realiseert sinds 2004 interieur, meubels en keukens op maat vanuit zijn ontwerpstudio en werkplaats Nieuw Amsterdams Ontwerp. Met een achtergrond als industrieel ontwerper, een grote liefde voor koken en een enorme creativiteit heeft hij inmiddels vele prachtige projecten gerealiseerd voor zowel bedrijven als particulieren.

Onno van Dodewaard

In de werkplaats, gelegen in de Amsterdamse Houthavens, werken mensen uit verschillende vakgebieden als meubelmakers en metaalbewerkers. Alle ontwerpen worden hier vervaardigd. Onno is zeer nauw betrokken bij de realisatie van de ontwerpen. Aangezien de ontwerpstudio zich in hetzelfde gebouw als de werkplaats bevindt is er een zeer korte lijn met de meubelmakers. Dit draagt bij tot een optimaal resultaat!

De producten die Nieuw Amsterdams Ontwerp maakt zijn duurzaam. Er wordt gewerkt met materialen van hoge kwaliteit die een zeer lange levensduur garanderen. Daarbij wordt altijd gezocht naar materialen die zo milieuvriendelijk als mogelijk zijn.