Nieuw Amsterdams Ontwerp

Onno is een bevlogen interieurontwerper die graag meedenkt. Er is vaak veel meer mogelijk dan in de eerste plaats gedacht wordt!

Het ontwerpproces

Onno van Dodewaard is de creatieve motor achter Nieuw Amsterdams Ontwerp. Sinds 2004 heeft Nieuw Amsterdams Ontwerp reeds vele interieurontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven gerealiseerd. Ieder huis en interieur vragen om een uniek ontwerp en een unieke aanpak. Onno is een bevlogen ontwerper die graag meedenkt en probeert uw wensen zo goed mogelijk te vangen in een passend interieur ontwerp.

In een eerste afspraak worden de ideeën en wensen van de klant besproken. Deze ideeën en wensen worden verwerkt in een eerste ontwerp.

Door het gebruik van 3D visualisatie en voorbeeld stalen wordt daarna een zo tastbaar mogelijk ontwerp geschetst. De 3D schetsen worden al dan niet in omgeving geplaatst zodat onderlinge verhoudingen zichtbaar worden. Door dit aan te vullen met stalen uit de werkplaats ontstaat er ook een beeld van structuur, afwerking en kleur.

Tijdens het vervaardigen van de keuken is de klant, op afspraak, altijd welkom op de werkplaats om de voortgang van het project te volgen.

Portfolio
Interieurontwerp Mosselproeverij

Mosselproeverij

Ontwerp om gerestaureerde loods geschikt te maken voor proeverijen, demonstraties en kookworkshops

Interieurontwerp Dijkwoning

Dijkwoning

Totaal interieurontwerp voor zowel de boven als de beneden verdieping, de keuken en de trap

Interieurontwerp Woning Wibautstraat

Bovenwoninng

Interieur en keukenontwerp gemaakt en gerealiseerd voor bovenwoning, vlakbij de Amsterdamse Wibautstraat

Interieurontwerp De Groene Plantage

Kantine Groene plantage

Meubel en licht ontwerp voor kantine van De Groene Plantage