Over dit ontwerp

Voor dit dijkhuis in Amsterdam Noord is Nieuw amsterdams Ontwerp gevraagd een totaal interieurontwerp te maken. Voor zowel de boven als de beneden verdieping, de keuken en de trap.

De ruime keuken staat in het lichte souterrain. De keuken bevat een spoeleiland dat in lichte kleuren is uitgevoerd. Hierdoor ligt de nadruk op het keukendeel tegen de achterwand. Het eiland is praktisch ingericht. Diepe laden, verdeeld over vier blokken, leveren veel bergruimte.

Tegen de achterwand bevindt zich een 6 meter lang keukenblok. Het blok biedt een zee aan werkruimte. Het vrijstaande fornuis is geïntegreerd in het blok en sluit naadloos aan. Het afzuigsysteem is opgenomen in de bovenkastjes, doordat de motor op de buitenmuur is bevestigd is het zeer stil.

De eikenhouten trap is ook ontworpen en gemaakt door Nieuw Amsterdams Ontwerp evenals het parket op de bovenverdieping van smalle eikenhouten stroken. Deze lopen prachtig in elkaar over en vormen zo 1 geheel. Bovenaan de trap is groot een raam geplaatst gezet in zwart staal.

Meer interieurontwerpen

Foto's
interieurontwerp dijkwoning 3
interieurontwerp dijkwoning 2
interieurontwerp dijkwoning 1
interieurontwerp dijkwoning 4
interieurontwerp dijkwoning 0